Sari la conținut

Petrecere în curtea PSD, cu jumări, hore şi cadouri

Liderii PSD au organizat joi, în curtea sediului din Kiseleff, o petrecere de Crăciun în care au întâmpinat oamenii cu colinde, vin fiert şi produse tradiţionale româneşti precum jumări, şorici, cornuleţe, plăcinte şi prajituri. Preşedintele Liviu Dragnea a luat parte la spectacolul la care au participat mai mulţi lideri ai formaţiunii care au încins o horă şi au împărţit cadouri copiilor. News.ro a realizat un reportaj.

petrecere craciun psd 2 fb crop

Foto: Facebook

Petrecerea de Crăciun a început la ora 15 când Liviu Dragnea şi-a făcut apariţia în mulţime, el fiind întâmpinat de zeci de copii care s-au grăbit să îi cânte colinde liderului PSD. Ca la orice petrecere de Crăciun, Moş Crăciun nu a putut să lipsească. Acesta i-a întrebat pe copii dacă au fost cuminţi şi dacă merită să primească cadouri, primind numai răspunsuri afirmative.

Preţ de două ore, liderii social-democraţi au lăsat deoparte strategiile pentru formarea viitorului guvern şi s-au destins alături de zeci de simpatizanţi ai partidului. Liviu Dragnea a renunţat pentru câteva momente la postura de lider politic şi a devenit “Moş Crăciun”, el oferindu-le cadouri copiilor.

petrecere craciun psd fb

Foto: Facebook

La petrecerea de Crăciun a PSD au luat parte liderii Rovana Plumb, Mihai Fifor, Gabriela Firea, Ecaterina Andronescu, Mihai Tudose, Lia Olguţa Vasilescu, ei fiind însoţiţi de mai mulţi parlamentari social-democraţi şi primari din Bucureşti.

Liviu Dragnea i-a invitat pe cei prezenţi la un vin fiert şi le-a urat un Crăciun fericit şi liniştit şi să intre în noul an cu „mai mulţi bani în buzunare”.

„Am primit colinde, am fost colindaţi de nişte copii frumoşi. Chiar dacă a fost frig, am ascultat cu plăcere, le-am dat cadouri şi unor copii mai mari. Mi-aş fi dorit ca de Crăciun să avem deja guvernul instalat pentru că noi avem cadourile pregătite pentru toţi românii, dar trebuie să începem să guvernăm cu salarii mai mari, cu pensii mai mari, cu o viaţă mai bună, cu bunăstare. Le doresc tuturor românilor să avem toţi un Crăciun liniştit, un Crăciun fericit, să intrăm într-un an nou mai bun pentru toţi cu bani mai mulţi în buzunare, cu mai multă linişte, cu mai multă sănătate, cu educaţie mai bună, un an în care să îndreptăm ceea ce a rămas stricat sau ceea ce e strâmb încă în societatea românească, un an în care să înceapă să ne fie drag că suntem români, că trăim în ţara noastră pe care o iubim cu toţii şi o respectăm”, le-a transmis preşedintele PSD, Liviu Dragnea participanţilor la petrecerea de Crăciun.

Pe aceeași temă