Pledoarii de susținători: „Tot electoratul va veni lângă Elena Udrea și va spune: Hai să facem o poză”

Data publicării:
23032013 20m 20sustinatori-56433

Suținătorii lui Vasile Blaga, ai Elenei Udrea și ai Monicăi Macovei au venit la tribuna de la Romexpo pentru a-și expune convingerile.

5000 de democrat-liberali îşi aleg azi conducătorul. Delegaţii PDL trebuie să decidă între actualul lider, Vasile Blaga, şi foştii miniştri Elena Udrea şi Monica Macovei. Traian Băsescu, preşedintele României, susţinător al Elenei Udrea, a sosit la ora 10:20 la lucrările Convenţiei Naţionale PDL şi a susţinut un discurs de 37 de minute.

„Dacă iese Vasile Blaga președintele partidului, vă asigur, vă dau în scris, vă garantez că la alegerile europene va apărea o altă listă concurentă și ne va trage în jos. Vom mai pierde încă câteva puncte fie cu Neamțu, fie cu Ungureanu, cu oricare dintre ei”, a spus Theodor Paleologu de la tribuna de la Romexpo.

Mergeti pe stradă cu doamna Udrea, cu doamna Macovei și cu domnul Blaga și vedeți lângă cine vine electoratul. Vă asigur că tot electoratul va veni lângă Elena Udrea și va spune: Hai să facem o poză”, a spus Florin Popescu.

Fotbalul este pe gol, politica este pe voturi, dar azi nu trebuie să ne dăm autogol, azi trebuie să fim lucizi și să votăm pentru viitorul Partidului Democrat Liberal”, a spus și Gheorghe Ștefan.

„De ce Elena Udrea? La alegerile din 2009 toată suflarea cea vestită a USL a avut un desant, descent (sic!) la Roman”, a continuat democrat liberalul.

Să știți că astăzi nu votam pentru soarta lui Vasile Blaga, Alina (sic!) Udrea sau Monica Macovei. V-aș ruga să nu vă lăsați pradă clișeelor de televiziuni: că are tocuri și poșete. Toate femeile au tocuri și poșete, dar cel mai important lucru pentru un politician e că a venit cu poșetele din afara politicii și nu le-a făcut din politică”, a spus și Emil Boc.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri