PNL este criticat și de PSD, și de PC

Data publicării:
crin -Mediafax Foto-Andreea Alexandru

Liviu Dragnea spune că relațiile dintre PSD și PNL s-au răcit în ultima vreme și îi avertizează pe liberali că social-democrații nu vor tolera la infinit atacurile.

„E bine să te gândești când tot îi cari pumni în cap unuia dacă rezistă la nesfârșit. Eu niciodată nu sunt dispus să rezist la nesfârșit”, a spus Liviu Dragnea, președinte executiv al PSD, într-o emisiune televizată. Întrebat care e limita, liderul PSD a răspuns: „Nu știu, până îmi crapă capul”.

Cu o zi înainte de avertismentul lui Liviu Dragnea, liberalii au fost acuzați și de ceilalți parteneri din USL de lipsă de loialitate.

„PNL-ul ne-a jignit și pe noi de multe ori, continuă să aibă atitudini cel puțin imorale vizavi de PSD, încearcă să zâmbească, să se împrietenească cu Traian Băsescu, cu PDL, cu alte forțe politice”, a spus Dan Voiculescu, președintele fondator al PC.

Crin Antonescu susține însă că pozițiile divergente dintre PSD și PNL nu trebuie să îi îngrijoreze pe social-democrați, iar conservatorii ar trebui să se abțină de la comentarii.

„Domnul Dan Voiculescu și nimeni altcineva nu își pot permite să vorbeasca la adresa PNL astfel. Cu atât mai mult acuzația lui Dan Voiculescu de astăzi este aberantă și mincinoasă. Faptul că în cazul Roșia Montană sau în cazul negocierii procurorilor cu domnul Băsescu noi am fost pe altă poziție decât PSD nu înseamnă deloc ca suntem în opoziție”, a spus Crin Antonescu, președintele PNL, sâmbătă seara, la „Kilometrul 0” de la Digi24.

PSD, PNL și PC vor candida separat la alegerile europarlamentare, însă au semnat un protocol prin care se obligă să susțină un candidat unic la alegerile prezidențiale de anul viitor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri