Premierul propus s-a încurcat în programul de guvernare

Data publicării:
161228_PSD_GRINDEANU_06_INQUAM_Octav_Ganea

Întrebat de reporteri la care parte a programului de guvernare al PSD a lucrat, Sorin Grindeanu a evitat să răspundă. A susţinut că, în calitatea sa de bănăţean, nu îi place să ardă etapele şi a sugerat că ar putea răspunde la această întrebare după ce va fi desemnat de preşedintele Klaus Iohannis. La insistenţele jurnaliştilor, răspunsul a venit de la Liviu Dragnea.

Reporter: Domnule Grindeanu, ne puteţi spune, din programul de guvernare, care este partea la care dumneavoastră aţi lucrat?

Sorin Grindeanu: Haideţi să vă spun ceva. Io-s bănăţean. Îmi place să nu ard etapele. Şi atuncea, haideţi să mergem în etapele care trebuie. Deocamdată am primit votul colegilor mei, cărora încă o dată le mulţumesc. O să vedem, zilele următoare...

Liviu Dragnea: Dar mie nu-mi mulţumeşti deloc, Sorin!

Sorin Grindeanu: ...cum se vor desfăşura lucrurile. Pentru că am avut surprize cu doamna Sevil Shhaideh, haideţi să ne aşezăm într-un ritm normal. Aşa cum zicea domnul preşedinte, pas cu pas.

Reporter: V-am întrebat de programul de guvernare prezentat de PSD.

Sorin Grindeanu: Şi eu cred că v-am răspuns.

Reporter: Aţi lucrat la programul de guvernare?

Liviu Dragnea: A lucrat. Sorin a lucrat la partea din programul de guvernare pe trei componente importante. Bineînţeles, componenta de comunicaţii şi de IT, unde a avut nişte idei foarte bune. Pe componenta de dezvoltare, Experienţa, mică, pe care a căpătat-o cât a fost preşedinte de Consiliu Judeţean l-a ajutat, şi pe infrastructura mare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri