Sari la conținut

PSD: Victor Ponta nu are niciun motiv să îşi dea demisia!

 

„Sincer, mi se pare foarte suspect faptul că domnul Victor Ponta este chemat la DNA tocmai în ziua în care este depusă moţiunea de cenzură a celor din PNL. Este cel puţin ciudat acest întreg caz. Instituţiile, în repetate rânduri, au precizat că nu există nicio problema.

Am auzit voci în spaţiul public care cereau deja demisia domnului Victor Ponta. Cred că este absurd! Domnul Victor Ponta nu are niciun motiv să îşi dea demisia, ci trebuie să îşi încheie mandatul dat de cetăţeni. Până la urmă, nu DNA face guvernare!

Victor Ponta nu a avut niciodată, ca avocat sau în altă calitate, o relaţie juridică de niciun fel cu Complexurile Energetice Turceni şi Rovinari. Ca dovezi stau adresele oficiale ale DNA şi ANI.

Victor Ponta nu a fost niciodată asociat la Societatea “Şova şi asociaţii”. El şi-a desfăşurat activitatea ca persoană fizică autorizată – cabinet individual, specializat în drept penal; în această calitate, a acordat asistenţă juridică în cauze penale pentru diverse persoane fizice sau juridice, în mod direct sau pe baza unor contracte de colaborare cu alţi avocaţi care desfăşurau doar activităţi de drept civil şi comercial. Dovadă în acest sens este adresa de la Baroul Bucureşti.

Avem de-a face cu o tema reîncălzită - anii trecuţi, Victor Ponta a prezentat clar documentele care demonstrează minciunile proferate, la vremea respectivă, de către Băsescu, Blejnar şi alţii”, a comunicat PSD.

Pe aceeași temă