R. Carp: C. Antonescu vorbind despre independența justiției e ca I. Iliescu vorbind despre decomunizarea României

Data publicării:
radu carp

Am văzut un Crin Antonescu distribuit într-un rol cu care nu ne-a obișnuit până acum. A fost distribuit într-un rol deloc credibil pentru persoana lui. Crin Antonescu să vorbească despre independența justiției e ca și cum Ion Iliescu ar vorbi despre decomunizarea României și despre legea accesului la arhivele Securității”, a spus, la „Jurnalul de seară”, Radu Carp.

În calitate de copreşedinte al USL, Crin Antonescu i-a transmis, vineri un avertisment partenerului de la PSD: „Victor Ponta trebui să ştie că oricine încearcă să intimideze, să influenţeze sau să controleze procurori sau înstante în România va avea în mine un adversar”.

Tensiunile din USL au fost minimalizate de Mirel Palada, consilier de stat pe probleme de strategii guvernamentale, comunicare și cercetare socială.

Invitat la „Jurnalul de seară”, Mirel Palada a afirmat că „USL funcționează foarte bine”. „Asemenea încercări din partea opoziției politice de a utiliza aceste discuții din USL drept combustibil pentru a scoate în evidență catastrofa, dezastrul, se tot folosesc de trei ani de zile. Relația în cadrul USL dintre PSD și PNL este, în continuare, la fel de bună”, a spus Mirel Palada.

Vă propun să vedem poza în ansamblu și, dincolo de toate aspectele retorice, să vedem și felul în care funcționează USL, funcționează de trei ani și funcționează foarte bine”, a adăugat consilierul guvernamental. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri