Radu Mazăre, despre ce va face de Crăciun: „O să merg cu caiacul şi după aia o să facem un grătar”

Data publicării:
radu mazare whoaaaa-2

Radu Mazăre a fost întrebat de jurnalişti ce planuri are de Crăciun, el spunând că se va da cu caiacul şi va face un grătar. „Anul trecut am mers cu caiacul numai că în altă parte ceea ce o să fac şi acum. Exact în ziua de Crăciun o să merg cu caiacul şi după aia o să facem un grătar”, a spus Radu Mazăre, notează Mediafax.

El a mai spus că este posibil ca după Revelion să meargă la munte pentru a schia, dar nu ştie dacă va fi suficientă zăpadă. „Stai să vină zăpadă, nu vezi ce căldură e? Ca să fie zăpadă bună de schi trebuie să ningă mult, să o lucreze ei bine cu tunurile, să vedem dacă au învăţat. Am prieteni mulţi acolo pentru că eu am învăţat să schiez în Sinaia, în Predeal, în Poiană, ştiu toate pârtiile pe dinafară foarte bine. E adevărat că mi-am dezvoltat mult stilul şi îmi trebuie pârtii late şi bine bătute pentru slalom uriaş cum mă dau acum, dar sper că mă descurc, nu o să fie o problemă”, a afirmat Radu Mazăre.

Radu Mazăre a mers, marţi, la Poliţia Judeţeană Constanţa, unde trebuie să se prezinte săptămânal, aceasta fiind una dintre obligaţiile cercetării sale sub control judiciar în dosarul în care este acuzat că ar fi primit 175.000 de euro de la Avraham Morgenstern pentru ca acesta să câştige contractul privind construirea locuinţelor sociale din cartierul "Henri Coandă" din Constanţa.

În ultimii ani, primarul Constanţei a petrecut sărbătorile de iarnă în locuri exotice, însă acum nu poate pleca din ţară pentru că instanţa i-a interzis acest lucru.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri