Raluca Prună: Ar fi un lucru bun dacă unii dintre colegii din Guvern ar candida

Data actualizării: Data publicării:
raluca pruna in fata ta

Ministrul Justiţiei consideră josnice atacurile publice la adresa colegilor din guvern. A dat exemplul ministrului de Interne, despre care preşedintele Senatului a spus că este un nimeni. Invitată la emisiunea „În faţa ta" difuzată mâine la Digi24, Raluca Prună a vorbit şi despre o posibilă carieră politică a miniştrilor tehnocraţi.

 

Raluca Prună, ministrul Justiţiei: Pentru mine e de neînțeles de ce un guvern de tehnocrați e invitat într-o țară într-un moment grav ca să pregătească algerile și de ce în aceste condiții un guvern care a primit votul Parlamentului e atât de atacat cu atacuri la persoană care mi se par absolut josnice.

Claudiu Pândaru: V-aţi bucura dacă aţi vedea colegi care ar candida la alegerile parlamentare?

Raluca Prună, ministrul Justiţiei: Ar fi un lucru bun dacă unii dintre ei ar candida, pentru că asta ar însemna că ar aduce un plus, un aer proaspăt în niște partide despre care n-am văzut deocamdată să se fi reformat în mod semnificativ.

Ministrul Raluca Prună a făcut aceste declarații în emisiunea „În fața ta”, care va fi difuzată duminică, de la ora 13:05, la Digi24.

Puteți urmări aici arhiva emisiunii „În fața ta”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri