Rareș Bogdan pune presiune pe L. Orban: Am crescut în sondaje. PNL are jumătate din cota mea de încredere

Data actualizării: Data publicării:
rares-bogdan-pnl-presa

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a pus presiune pe conducerea partidului, anunțând că, de când a intrat în partid, a crescut în sondaje, în timp ce liberalii au o cotă de încredere la jumătate față de el.

Rareș Bogdan a spus că PNL trebuie să nu-l încurce pe Klaus Iohannis în campania electorală.

Despre Violeta Alexandru, propusă la șefia PNL București, acesta a spus că este „un om foarte valoros, care vine din societatea civilă, ceea ce este un plus”.

„Doar că – i-am spus și în ședință – ea este un om foarte elegant, distins, la București să știe că sunt și crocodili, și șobolani mari și persoane care trebuie să fie puse la punct, când e cazul, să nu se lase încălecată. I-am spus să aibă un ciocan învelit în catifea”, a adăugat el.

Acesta a mai mulțumit membrilor PNL care i-au acordat votul de încredere și s-a lăudat cu popularitatea sa în Capitală.

„Mă bucur că în sondajele de opinie, pe București, cota mea de încredere a crescut de la 26%, la începutul campaniei electorale, când veneam din mass media, era o încredere câștigată strict ca jurnalist, și am reușit să ajung între 34% - la cel mai prost sondaj – și 37-39% - la cel mai bun sondaj. E încântător pentru un om care... asta înseamnă încrederea cetățeanului”, a subliniat Rareș Bogdan.

„Sper să pot să duc o parte din încrederea asta sper PNL, pentru că are mai puțin în București, 17%, deci jumătate din scorul pe care îl am eu, dar sunt convins că cu muncă sunt convins că putem ajunge acolo”, a adăugat europarlamentarul liberal.

„Uneori îmi dau lacrimile seara, la ora 9, când nu am măsuța mea și nu am invitați. Asta e!”, a răspuns el, întrebat dacă e o campanie mediatică împotriva lui.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri