Relu Fenechiu, despre relația cu Victor Ponta: „Din ce în ce mai corectă”

Data publicării:
13012013 20m 20fenechiu 20sinceritate-43603

Ministrul Transporturilor, liberalul Relu Fenechiu, a recunoscut, în secțiunea „Test de sinceritate” a emisiunii „Kilometrul 0”, că a căpătat multă încredere în Victor Ponta, după ce, inițial, fiecare dintre ei a avut rezerve.

Actualul ministru al Cabinetului Ponta a vorbit cu gazda emisiunii, Elena Vijulie, despre cum a început guvernarea, despre cât de mulțumiți sunt liberalii de portofoliile primite, despre austeritate și despre problemele interne din PNL, inclusiv zvonurile privind excluderi din partid.

Citeşte aici cele mai importante declaraţii ale vicepreşedintelui PNL din emisiunea„Kilometrul 0” de duminică: „Chiliman poate să facă cerere să fie exclus, nu e cazul să facă atâta zarvă degeaba”

Test de sinceritate
Ce fel de mâncare preferaţi?

Caldă.

Crin Antonescu sau Călin Popescu Tăriceanu?

Crin Antonescu.

O greşeală comisă ca politician?

M-am războit cu presa.

Filmul preferat?

„Zbor deasupra unui cuib de cuci”.

Persoana în care aveţi cel mai mult încredere?

Soţia.

Relaţia cu premierul Victor Ponta?

Din ce în ce mai corectă.

Nu a fost corectă până acum?

Trebuie să recunosc că am avut la început fiecare dintre noi rezerve. Faptul că s-au lămurit cred că înseamnă foarte mult. Eu am căpătat multă încredere în Victor Ponta şi el în mine. Cu toţii am fost tineri, am făcut fiecare greşeli în viaţă.

Monarhie sau republică?

Republică.

Aţi avut emoţii la învestitură?

Nu.

Relaţia între Guvern şi Traian Băsescu?

Sper din toată inima să fie o relaţie corectă. Traian Băsescu şi-a jucat cărţile politice şi ar trebui să dea dovadă de sinceritate ca să plece de la Cotroceni cu o imagine cât de cât reparată.

Acordul lui Victor Ponta cu preşedintele?

Nu ştiam de acordul cu preşedintele. Sunt multe lucruri pe care le faci în viaţă, pe care le fac oamenii politici când sunt în asemenea poziţii. E mai bine să te abţii să comentezi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri