Scandal între Codrin Ştefănescu şi Adrian Ţuţuianu: Un lugubru care se gudura pe lângă dictator

Data publicării:
codrin stefanescu si adrian tutuianu au avut un schimb dur de replici

Colegi în trecut în PSD, Codrin Ştefănescu şi Adrian Ţuţuianu au avut un schimb de replici marţi, prin intermediul mass-media şi a reţelelor sociale. Ţuţuianu l-a acuzat pe Ştefănescu că era cel care îi rezolva treburile murdare lui Liviu Dragnea. În replică, fostul secretar general al PSD a spus despre Ţuţuianu că se „gudura pe lângă dictator” să ajungă ministru sau vicepreşedinte al Senatului.

Într-o conferinţă de presă susţinută marţi, senatorul Pro România, Adrian Ţuţuianu a dezvăluit cum Codrin Ştefănescu chema miniştri, secretari de stat, şefi de autorităţi publice să îi rezolve lui Liviu Dragnea „treburile murdare”.

„Este același personaj care tăia și spânzura ca la el în grădină pe vremea lui Dragnea, un personaj care sugruma orice încercare de opinie contrară la adresa lui Liviu Dragnea(...)Pot să vă confirm că miniștri, secretari de stat, șefi de autorități publice centrale erau permanent chemați de Codrin Ștefănescu pentru a rezolva diverse lucruri care erau, de multe ori, departe de lege. Același Codrin Ștefănescu e cel care chema primarii și consilierii din București și-i asmuțea împotriva Gabrielei Firea. Codrin Ștefănescu a fost individul folosit de Liviu Dragnea să-i rezolve treburile murdare'', a declarat Ţuţuianu.

După declaraţia lui Adrian Ţuţuianu, fostul secretar general al PSD a scris despre acesta că este un „traseist”, care în trecut „se gudura pe langă dictator să ajungă vice la Senat şi apoi ministru la Apărare.”

„S-a apucat unu’ Ţuţuianu de la Pro Romania să mă înjure pe mine şi pe Bădălău. Că suntem răi pentru că l-am dat afară din partid ca pe un tradator jalnic ce este. Că nu am semnat şi noi scrisoarea anti-Dragnea a cărei autor cică este chiar el! Cā ne-am luptat cu statul paralel şi abuzurile acestuia pe care el le-a aplaudat constant. Că nu l-am lăsat să se poarte ca un mic tiran pe moşia lui numita PSD Dâmboviţa. Unde-i trata pe toţi cu maxim sictir. Şi c-a primit pentru asta un şut fix în fund, când nu se aştepta! Cum adică, care Ţuţuianu? Ăla cu înregistrarea din şedinţă! Ăla care-i numea dobitoci şi oligofreni pe proprii săi colegi de partid din toată ţara. Că nu i-a scăpat unul din tot partidul neînjurat şi măscărit. Ăla de se visa preşedinte de ţară, lider balcanic şi european, stăpân de continent! Traseistul de azi. Cel care pe vremuri se gudura pe lângă “dictator” să ajungă vice la Senat şi apoi ministru la apărare. Şi culmea, chiar a ajuns! Pentru că a pupat tot ceea ce era de pupat. Tot nu vă amintiţi de personajul acesta lugubru? Deloc, deloc? Eram sigur!”, a scris Ştefănescu pe Facebook.

De dezvăluirile lui Ţuţuianu nu a scăpat nici actualul ministru al Economiei, Niculae Bădălău, cel care a venit în partid cu o scrisoare prin care se cerea demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD şi a Camerei Deputaţilor, dar care a fost întors de Dragnea care i-a promis funcţia de ministru. „Domnul Bădălău este un fel de titirez al cuvântului”, a spus Ţuţuianu despre fostul său coleg.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Orașul din România de care fuge toată lumea, deși chiriile încep de la 9 lei: "Au zis că nu mai pot sta în...
Digi FM
Florin Negruțiu dezvăluie strategia subtilă a lui Marcel Ciolacu în PSD și politica din spatele alegerilor...
Pro FM
Cât a avut de tras Celine Dion după ziua nunții! "Am mers la doctor. A trebuit să iau antibiotice vreo 3...
Film Now
Ben Stiller spune că a fost terifiat de recenziile îngrozitoare primite în urma lansării filmului „Zoolander...
Adevarul
Scene horror în centrul Londrei. Mai mulți cai plini de sânge și-au aruncat călăreții și au lovit mașini și...
Newsweek
Pensie cu 3.200 lei mai mică la recalculare pentru un pensionar. Ce meserie a avut și cât timp?
Digi FM
Fiica lui Catherine Zeta-Jones, o copie fidelă a mamei sale la 21 de ani. Carys strălucește în rochia mamei...
Digi World
Un artist din Franța a devenit prima persoană care a călătorit într-o mașină zburătoare: „A fost o experiență...
Digi Animal World
Un aligator a adormit sub un avion al Forțelor Aeriene din Florida. Momentul când reptila este evacuată de pe...
Film Now
Antonio Banderas, impecabil pe covorul roșu la brațul lui Nicole Kimpel. Actorul și iubita lui cu 21 ani mai...