Simion îl trolează pe Barna după ce a fost lovit de mașină: „Dănuț, e periculos!”

Data actualizării: Data publicării:
george simion
Copreşedintele AUR, George Simion. FOTO: Digi24

George Simion, liderul AUR, a avut o reacție ironică la postarea lui Dan Barna, în care a anunțat că a fost victima unui mic accident, fiind lovit de o mașină în timp ce mergea cu trotineta pe stradă. Simion îi recomandă lui Barna să nu mai folosească acest mijloc de deplasare, pentru că „e periculos”.

„În această după amiază, am fost implicat într-un incident rutier, am fost acroșat de o mașină pe o trecere de pietoni semaforizată din Capitală”, a anunțat Dan Barna vineri într-un mesaj pe Facebook, precizând că starea lui de sănătate „este bună, urmările nu sunt grave, trebuie doar ceva repaus”.

Postarea lui a strâns 200 de aprecieri și peste 1.000 de comentarii, printre care se numără și unul venit de la liderul AUR, George Simion, care îl ironizează pe Dan Barna: „Dănuț, te rog frumos să nu mai mergi cu trotineta, e periculos!”. Comentariul lui Simion a strâns, la rândul lui, un număr mare de reacții, peste 1.700.

george simion dan barna
Comentariul lui George Simion la postarea lui Dan Barna. Sursă foto: captură Facebook

Accidentul lui Dan Barna a fost confirmat Poliția Rutieră, care a precizat că liderul USR a refuzat iniţial să meargă la spital.

„La data de 31 martie, în jurul orei 19,10, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Brigada Rutieră, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în zona Bd-ului Ion Mihalache, au observat că o persoană de sex bărbătesc, care traversa drumul public pe o trotinetă electrică, la intersecţia cu str. Arh. Ion Mincu, ar fi fost acroşată de un autovehicul aflat în mişcare. În acest context, poliţiştii rutieri au identificat persoanele implicate în eveniment, iar persoana care se deplasa cu trotineta electrică a negat că ar fi suferit vătămări, refuzând totodată transportul la spital. Atât conducătorul autovehiculului, cât şi conducătorul trotinetei electrice au fost îndrumaţi conform prevederilor legale. Ulterior, în jurul orei 20,55, Brigada Rutieră a fost sesizată de Spitalul Floreasca despre faptul că, la această unitate sanitară, s-a prezentat o persoană care a afirmat că în jurul orei 19,10 a fost implicată într-un accident rutier, în urma căruia a suferit vătămări corporale, acordându-i-se îngrijiri medicale. La spital, precum şi la faţa locului, s-au deplasat poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, în vederea efectuării cercetărilor şi pentru a stabili condiţiile şi împrejurările în care s-a produs accidentul de circulaţie”, spun poliţiştii.

În cauză a fost deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri