Dan Barna, lovit de o mașină pe trecerea de pietoni. Liderul USR traversa strada pe trotinetă

Data actualizării: Data publicării:
dan barna
Dan Barna, acroșat de o mașină pe trecerea de pietoni. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Vicepreşedintele USR Dan Barna a fost acroşat de o maşină în Capitală, vineri seara, în timp ce traversa strada pe o trotinetă electrică, însă urmările incidentului nu sunt grave.

„Pentru că au apărut mai multe informaţii pe surse: în această după-amiază, am fost implicat într-un incident rutier, am fost acroşat de o maşină pe o trecere de pietoni semaforizată din Capitală. Mulţumesc medicilor de la Spitalul Floreasca pentru grija lor, starea mea de sănătate este bună, urmările nu sunt grave, trebuie doar ceva repaus. Mulţumesc, de asemenea, poliţiştilor de la Brigada Rutieră pentru profesionalism şi promptitudine”, a scris Barna, într-un mesaj pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere Bucureşti, Dan Barna a refuzat iniţial să fie transportat la spital, însă el s-a prezentat ulterior la Spitalul Floreasca.

„La data de 31 martie, în jurul orei 19,10, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Brigada Rutieră, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în zona Bd-ului Ion Mihalache, au observat că o persoană de sex bărbătesc, care traversa drumul public pe o trotinetă electrică, la intersecţia cu str. Arh. Ion Mincu, ar fi fost acroşată de un autovehicul aflat în mişcare. În acest context, poliţiştii rutieri au identificat persoanele implicate în eveniment, iar persoana care se deplasa cu trotineta electrică a negat că ar fi suferit vătămări, refuzând totodată transportul la spital. Atât conducătorul autovehiculului, cât şi conducătorul trotinetei electrice au fost îndrumaţi conform prevederilor legale. Ulterior, în jurul orei 20,55, Brigada Rutieră a fost sesizată de Spitalul Floreasca despre faptul că, la această unitate sanitară, s-a prezentat o persoană care a afirmat că în jurul orei 19,10 a fost implicată într-un accident rutier, în urma căruia a suferit vătămări corporale, acordându-i-se îngrijiri medicale. La spital, precum şi la faţa locului, s-au deplasat poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, în vederea efectuării cercetărilor şi pentru a stabili condiţiile şi împrejurările în care s-a produs accidentul de circulaţie”, spun poliţiştii.

În cauză a fost deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri