Sistemul de vot arată că Rădulescu a votat împotriva lui Carmen Dan. Reacția deputatului PSD

Data publicării:
catalin radulescu
Foto: captură video adevarul.ro

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat miercuri că a votat împotriva moţiunii simple adresată ministrului de Interne şi a spus că nu ştie de ce sistemul de vot electronic arată că ar fi votat pentru moţiune. 

catalin radulescu
Foto: captură video adevarul.ro

"Am fost informat şi eu acum că apare votul meu (pe lista de vot electronic apare că a votat pentru moţiune - n.r.), este o aberaţie şi o prostie şi o minciună ordinară. Eu în 5 ani nu am votat niciodată decât pentru partidul meu, eu cu Carmen Dan am o relaţie de amiciţie, de prietenie, o susţin şi am susţinut-o totdeauna şi ştie toată lumea treaba asta. Am votat împotriva moţiunii, Andreea Cosma era lângă mine şi ştie foarte bine că am votat amândoi la fel. De ce a apărut în sistem asta eu nu ştiu, mi-a spus secretarul general, eu nu ştiam de subiectul ăsta", a spus Rădulescu la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres

El a menţionat că în ultimii cinci ani nu a votat niciodată împotriva partidului său şi nu o să facă acest lucru şi nu o să voteze niciodată împotriva unui membru al Guvernului din partidul său.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri