VIDEO. Sorin Grindeanu, felicitat de prim-ministrul Landului Saxonia pentru că nu a demisionat

Data actualizării: Data publicării:
Sorin Grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu are, joi, la Palatul Victoria, mai multe întâlniri programte, având deja o întredeverde cu omologul Landului Saxonia, Stanislaw Tillich, care l-a felicit pe prim-ministrul român că nu şi-a dat demisia din Guvern. Sorin Grindeanu i-a replicat că "nu e simplu", relatează News.ro.

”Doresc să vă felicit pentru decizia pe care aţi luat-o aseară”, i-a spus Stanislaw Tillich premierului Sorin Grindeanu.

”Nu e simplu”, i-a răspuns premierul Grindeanu.

De asemenea, prim-ministrul Grindeanu urmează să aibă o întrevedere cu ministrul britanic al Apărării, Michael Fallon, la 12.30, iar la ora 13.00 se va vedea, tot la Palatul Victoria, cu preşedintele Comitetului Economiei germane pentru Europa de Est, Wolfgang Büchele.

Potrivit unor surse oficiale, premierul ar fi trebuit să ajungă şi la un eveniment la ASE, însă întrevederea cu omologul Landului Saxonia, Stanislaw Tillich, s-a prelungit motiv pentru care Grindeanu nu a mai putut fi prezent.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri