Tatiana Niculescu Bran, la Digi24: „Klaus Iohannis va fi un președinte foarte bun și va face schimbări istorice”

Data publicării:
tatiana bran 2 fb crop

Tatiana Niculescu Bran a anunțat, pe Facebook, că a acceptat să fie purtătorul de cuvânt al președintelui, după care, președintele ales, Klaus Iohannis, a confirmat informația tot pe Facebook.

Am avut termen de gândire până astăzi și întelegerea noastră a fost ca, în cazul în care mă hotărăsc, să fac publică știrea, ceea ce am și făcut”, a spus Tatiana Niculescu Bran, în „Jurnalul de Seară”.

Întrebată cu ce a convins-o Klaus Iohannis, aceasta a răspuns: „Cu simpla sa prezență și prestanță și cu tot ce a făcut în campania electorală”

Va fi un președinte foarte bun și va face schimbări istorice. Eu cred în asta pentru că, altfel, nu m-aș fi dus la Cotroceni. Sunt convinsă că va face schimbări de anvergură. Și în modul de a fi percepută Președinția, și în raporturile cu opinia publică, și în raport cu ceea ce se cheamă interesul public, și, mai ales, în raportul cu instituțiile și cu credibilitatea lor în ochii cetățenilor. Pentru că cetățenii asta așteaptă: instituții credibile, instituții care să îi respecte și care să fie respectabile”, a mai spus Tatiana Niculescu Bran.

Klaus Iohannis va fi „un comunicator serios, un comunicator care se ține de cuvânt, un comunicator cald, un comunicator care vorbește pe înțelesul oamenilor”, a adăugat viitorul purtător de cuvânt.

Cred că președintele deja a spus, de mai multe ori, că va fi, mai curând, un președinte discret, ceea ce nu înseamnă că nu va fi un președinte implicat în tot ce se întâmplă. Dar, din punct de vedere mediatic, va fi un președinte care mai mult face și mai puțin vorbește”, a subliniat Tatiana Niculescu Bran.

Întrebată ce știe despre lista viitorilor consilieri prezidențiali, aceasta a răspuns: „Despre viitorii mei colegi nu știu nimic, pentru că eu sunt în afară oricărui sistem, de orice fel, și politic, și instituțional. Și nu știu absolut nimic din lista pentru Cotroceni pe care se află ceilalți consilieri. O vom afla, după cum a spus președintele, cel mai probabil săptămâna viitoare”. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri