Bărbatul care a fost amendat pentru injurii adresate Vioricăi Dăncilă: "I-am spus câteva cuvinte de drag"

Data actualizării: Data publicării:
protestatar dancila

Clipe stânjenitoare pentru premier în vizita sa în Hunedoara. Viorica Dăncilă a fost huiduită, chiar în timp ce era întâmpinată de oficialităţile din judeţ cu flori. O altă femeie a întrebat-o de ce nu demisionează şi i-a reproşat că aprobă legi care "fac numai rău" românilor. În replică, Viorica Dăncilă a susţinut că ea este un bun român şi nu demisionează pentru că ţine la România.

„Ruşine!  Dăncilă, cea mai docilă!” - aşa a fost primită Viorica Dăncilă în Hunedoara. Protestatarul nervos nu a scăpat de vigilenţa jandarmilor şi a fost amendat cu 200 de lei pentru "adresarea de injurii unei oficialităţi".

Protestatar: I-am spus câteva cuvinte de drag doamnei Dăncilă şi s-au supărat angajaţii ei. Dacă m-au legitimiat nu ştiu ce mai vor.

Reporter: P ce motiv?

Protestatar: Că am adresat injurii doamnei premier. A fost săraca „injuriată", e groaznic. Cred că plânge de durere sufletească.

Premierul a fost însoţit în vizita la Hunedoara de ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, ministrul Muncii, Marius Budăi, dar şi ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici. Una dintre opriri a fost la Spitalul Municipal Hunedoara.

Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii: „Există un proiect de modernizare, dar nu e finanţat. MS ia în calcul finanţarea, 5 milioane de lei, nu e o sumă mare, bugetul pentru investiţii al MS este unul istoric, dar pentru echipamente, doar că acest spital are nevoie de reabilitare în zona primiri urgenţe”.

A urmat apoi o vizită la Castelul Corvinilor. Acolo, premierul a uitat data atunci când s-a semnat în cartea de onoare Astfel, în loc de 4 mai, premierul a scris 3 mai.

Un moment neplăcut pentru premier a venit la capătul unei băi de mulţime, în care s-a pozat cu simpatizanţii PSD.

Femeie: Dna Dăncilă, o întrebare, vă rog, de ce nu vă daţi demisia? Aprobaţi legi şi numai rău faceţi.

Viorica Dăncilă: Pentru că aceste legi sunt pentru oameni şi eu sunt un bun român şi un bun român ţine cu România şi vrea stabilitate în ţară. Sper că dvs, că sunteţi femeie, să daţi dovadă de solidaritate intre femei. Eu vă respect opinia. Mi-a părut bine!

Premierul s-a oprit şi la şantierul Transgaz din Brad.

Este un sfârşit de săptămână plin pentru premier. Vineri, Viorica Dăncilă şi o parte miniştrii au fost la Nucet, în judeţul Dâmboviţa. Iar premierul rămâne şi duminică la Hunedoara.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri