Sari la conținut

Deputatul Cătălin Rădulescu se plânge că nu „se descurcă cu banii”

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat marţi, la Parlament, că „nu se descurcă” cu banii, iar salariile demnitarilor ar trebui să fie „mult mai decente”, în condiţiile în care trebuie să îşi cumpere 3-4 costume pe lună. De asemenea, într-un interviu acordat ziarului Adevărul, deputatul a spus că pentru cei 5000 de lei de „mizerie” pe care îi primește face „suficientă treabă în țara asta”. 

catalin radulescu fb

„Salariul, nemotivant. Atât timp cât eu trebuie să-mi cumpăr 3-4 costume pe lună, nu-mi ajung nici banii de un pantof. Atât timp cât toată lumea ne dorim ca salariile să fie mari, cred că şi parlamentarul trebuie să aibă un salariu civilizat care să-i permită sa-şi cumpere costume, să venim civilizat, nu ca alţii în blugi şi tenişi. Ar trebui să avem salarii mult mai decente. Dacă vrem să venim în blugi şi mizerabili, lumea o să ne trateze ca atare. Nu mă descurc. Eu îmi folosesc dividendele pe care le iau la sfârşit de an din compania mea, ca să-mi plătesc motorina”, a precizat Cătălin Rădulescu, citat de News.ro.

Deputatul PSD de Argeş Cătălin Rădulescu spune, într-un interviu pentru Adevărul, că indemnizaţia de parlamentar este "de mizerie".

„Pentru cei 5.000 de lei de mizerie fac suficientă treabă în ţara asta", a spus deputatul. 

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu este condamnat definitiv la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare, în dosarul în care este acuzat de dare de mită şi de administrarea unei firme, faptă incompatibilă cu calitatea sa de parlamentar.

Citiți și: C. Rădulescu: Am primit 150 de ameninţări cu moartea, am făcut plângere penală