Victor Ponta: Nu mă spăl pe mâini, dar povestea că eu cu Şova am făcut ceva la Turceni - Rovinari este falsă

Data publicării:
ponta la psd

 

Povestea asta cum eu cu Şova am făcut la Turceni şi Rovinari este spusă de Manţog, azi în închisoare, şi de Macovei, care ar trebui să fie tot pe acolo, dar încă nu a ajuns. De şapte ani, toate instituţiile statului - ANAF, ANI, DNA - au verificat şi au confirmat că, în 2007, nu aveam nicio treabă cu contracte cu Turceni şi Rovinari, ci erau ale cabinetului de avocatură Dan Şova. Deci, nu mă spăl pe mâini de nimic, dar e o poveste falsă, pe care nu au reuşit să o folosească. Nu cred că o s-o lase după şapte ani, dar nici nu cred că vor găsi în plus, că nu au ce", a spus Ponta la o televiziune, scrie Mediafax.

De altfel, prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban susţine că Victor Ponta a fost „un beneficiar” de pe urma relaţiei cu Dan Şova și că premierul a câştigat miliarde de lei ca partener în cabinetul de avocatură al lui Şova în perioada când acesta avea contracte cu complexurile energetice. 

În privinţa lui Şova, ce să facă domnul Ponta cu Şova atâta timp cât a fost un beneficiar de pe urma relaţiei cu Şova câştigând vreo patru miliarde jumate în 2007 şi şapte miliarde patru sute de milioane în 2008 în poziţia de senior partner la firma lui Şova exact în perioada în care domnul Şova avea contracte la complexurile energetice”, a spus Ludovic Orban. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri