VIDEO. Un funcționar al Parlamentului, chemat să-i ridice ochelarii lui Dan Barna, căzuți pe jos. Barna: o întâmplare „absolut banală”

Data actualizării: Data publicării:
bana ochelari digi
Dan Barna a chemat un funcționar al Parlamentului să-i ridice ochelarii căzuți pe jos. Foto: Digi24

Vicepremierul Dan Barna este autorul unui moment controversat care a avut loc în plenul Camerei Deputaților: și-a scăpat ochelarii pe jos și a chemat un angajat al Parlamentului să îi ridice.

ACTUALIZARE. Dan Barna spune că este vorba despre o întâmplare „absolut banală”.

Ascultându-l pe domnul Ciolacu, mi-au căzut ochelarii de pe pupitru și i-am lăsat acolo, gândindu-mă că o să-i iau în momentul în care se vor termina intervențiile, că mi se părea ciudat să mă ridic atunci. Am spus că oricum nu trec pe acolo parlamentari. Dar colega de alături a observat și a avut inițiativa să-i facă semn unui coleg din staff-ul Camerei, pe care l-a rugat să vină să ridice ochelarii. Omul a venit, m-a întrebat unde sunt și i-am spus că sunt acolo, jos, în față. I-a luat, mi i-a dat și i-am mulțumit. Subiect încheiat”, a declarat pentru Mediafax Dan Barna.


ȘTIREA INIȚIALĂ: Întâmplarea a avut loc în ședința în care premierul a fost chemat să dea explicații despre bugetul pentru anul în curs.

În timp ce la microfon se afla președintele PSD, Marcel Ciolacu, Dan Barna stătea în bancă lângă Florin Cîțu. În imagini se vede cum copreședintele USR PLUS ascultă discursul liderului Opoziției și se joacă cu ochelarii. La un moment dat, scapă perechea de ochelari care cade de pe masă pe jos.

O consilieră a premierului îi face semn unui angajat al Camerei Deputaților. Acesta se apropie de banca în care stau membrii Guvernului și i se explică de ce a fost chemat. Dan Barna îi arată cu degetul unde au căzut ochelarii. Funcționarul îi ridică și îi pune înapoi pe masă.

Editor : Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri