VIDEO. Rovana Plumb, scoasă cu bodyguarzii din Piața Unirii după mitingul PSD, în huiduielile protestatarilor

Data actualizării: Data publicării:
171012_rovana plumb PSD_CEX_00_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Rovana Plumb și Carmen Avram, candidate la alegerile europarlamentare din 26 mai, au plecat însoțite de bodyguarzi de la mitingul PSD din Iași. Liderii social-democrați au fost huiduiți de protestatarii care au venit în Piața Unirii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nu pot să ies, mă bag și eu printre oameni. Doamne, Dumnezeule, cum e!” spune Rovana Plumb, potrivit unei înregistrări video postate pe site-ul iasi1.ro.

În timp ce fostul ministru mergea spre mașină, însoțită de bodyguarzi și de jandarmi, oamenii strigau „Huo!” și „Rușine să vă fie!”

După ce s-a încheiat mitingul PSD, mii de contramanifestanți au ocupat Piața Unirii. Aceștia au strigat „PSD, ciuma roșie!” și „Hoții!”.

Manifestanții anti-PSD, circa 5.000-6.000 de persoane, au stat aproximativ o oră în Piața Unirii, au scandat lozinci împotriva social-democraților, și apoi au plecat într-un marș pe Bulevardul Ștefan cel Mare, spre Palatul Culturii.

Carmen Avram a intrat în sediul unei agenții, condusă și ea de bodygurarzi, relatează presa locală.

Liderii PSD prezenți la miting aveau de gând să petreacă noaptea la un hotel din Iași, dar s-au răzgândit și au plecat spre București. Au fost escortați de forțele de ordine până la ieșirea din oraș.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri