Video Cel mai şocant eveniment politic al anului 2019, în opinia lui Traian Băsescu

Data actualizării: Data publicării:
Traian Basescu razand
Traian Băsescu Foto: captură TV

Cel mai şocant eveniment politic al anului 2019 a fost căderea guvernului PSD, este de părere Traian Băsescu. Invitat la Digi24, Fostul preşedinte al României spune că la începutul anului guvernul PSD era văzut ca „inespugnabil”. Celelalte două evenimente politice mari ale anului, Băsescu le vede ca fiind înfrângerea PSD la alegerile europarlamentare şi realegerea preşedintelui Klaus Iohannis. 

„Căderea guvernului PSD a fost cel mai şocant eveniment politic dacă ne referim numai la cum priveam la 1 ianuarie 2019 guvernul PSD pe care îl vedeam inespugnabil, închis într-o cetate păzită de parlamentarii PSD şi nu puteau fi atinşi. Iată că a căzut!”, a spus Traian Băsescu la Digi24.

„Al doilea eveniment, în mod cert, este înfrângerea PSD în alegerile europarlamentare, al treilea este realegerea preşedintelui Iohannis, bun, o realegere despre care eu am spus că am putea să-l declarăm rege, având în vedere procentul cu care a fost ales. Pe de altă parte, este o victorie fără glorie când eşti Steaua din 1986 şi ai un meci cu Foresta Fălticeni şi dacă îi dai 7-0 nu te acoperi de glorie”, a completat fostul preşedinte.

Citiți și:  Cine este omul politic al anului 2019. Traian Băsescu: Este o acţiune pe care n-a mai reuşit-o nimeni

Ce a făcut Traian Băsescu la Revoluție și de ce a refuzat să apară în filmul făcut de Recorder.ro

Cum va arăta bătălia pentru Primăria Capitalei? „Moral, nimeni nu-i poate cere lui Nicușor Dan să stea acasă”, spune Traian Băsescu

Editor: Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri