Viorica Dăncilă: Cei care vor vota moțiunea de cenzură trădează PSD

Data actualizării: Data publicării:
vioric dancila la pitesti_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Premierul Viorica Dăncilă a spus, întrebată dacă vor exista excluderi din PSD dacă vor fi parlamentari care vor vota moțiunea de cenzură, că cei care vor vota trădează partidul și stabilitatea țării, iar acest lucru nu poate fi trecut cu vederea.

Cei care vor vota moțiunea de cenzură înseamnă că trădează PSD, eforturile tuturor colegilor din partid, trădează speranța primarilor care vor să își implementeze proiectele cu care au venit în fața electoratului, trădează stabilitatea acestei țări și eu cred că acest lucru nu poate fi trecut cu vederea”, a spus Viorica Dăncilă.

Printre cei care au semnat moțiunea de cenzură se numără fostul deputat PSD Mihăiță Găină, în prezent neafiliat, fostul senator PSD Emanoil Savin, acum independent, deputatul PSD Marius Bota și senatorul afiliat PSD Ioan Iustin Talpoș.

Birourile reunite ale Camerei Deputaților și Senatului nu au întrunit, marți seară, cvorumul necesar desfășurării ședinței în care trebuiau să stabilească un calendar pentru moțiunea de cenzură, a spus președintele Camerei Marcel Ciolacu.

Reuniunea Birourilor reunite ale Parlamentului a fost reprogramată pentru miercuri dimineață.

Editor web: Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri