Zece noi secretari de stat în echipa Dăncilă. Plus șef nou la ANPC

Data actualizării: Data publicării:
pandelica anpc

Premierul Viorica Dăncilă l-a schimbat, miercuri, și pe președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Marius Bogdan Pandelică. Înlocuitorul acestuia a fost anunțat la pachet cu Ionuț Mișa la ANAF și cu numirea a zece noi secretari de stat.

pandelica anpc
Marius Bogdan Pandelică, fost șef ANPC

Marius Bogdan Pandelică a fost eliberat din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, iar în locul său a fost numit Marius Pîrvu, consilier județean PSD în cadrul CJ Argeș.

În același Monitor Oficial au fost publicate mai multe decizii de înlocuire a unor secretari de stat.

Astfel, la Ministerul Economiei, au fost eliberaţi din funcţii Petre Iulian Nicolescu, Stana Simona Ţeighiu-Jurj, Anca Magdalena Chiser şi au fost numiţi Ilie Călin Bodea, Bogdan Constantin Andronic şi Constantin Ivan.

La Ministerul Finanţelor a fost numit într-un post de secretar de stat Florin Horaţiu Iura, la Ministerul Culturii - Ion-Ardeal Ieremia, la Ministerul Muncii - Mergeani Nicea, la Ministerul Transporturilor - Ion Iordăchescu şi Călin Cristian Forţ, la Ministerul Educaţiei - Ariana Oana Bucur şi Ionel Florian Lixandru.

Acesta din urmă, Ionel Florian Lixandru, a fost inspector școlar general în Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri