Polițistul care vindea droguri îmbrăcat în uniformă le-a povestit judecătorilor cum vindea stupefiante la serviciu

Data actualizării: Data publicării:
droguri gasite la perchezitii
Polițistul din Brașov care a fost prins în timp ce vindea droguri printre blocuri  în uniforma de polițist făcea parte dintr-o rețea de traficanți care vindea stupefiante în Brașov încă de anul trecut. Imagini de la percheziții. FOTO: diicot.ro

Noi dezvăluiri în cazul polițistului din Brașov arestat pentru trafic de droguri după ce a fost prins vânzând droguri îmbrăcat în uniformă. La audierile de la Parchet și în fața judecătorului a povestit cu lux de amănunte cum distribuia droguri chiar în timpul serviciului. Acum, vrea să încheie un acord de recunoaștere a vinovăției. 

Polițistul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

El vrea să colaboreze cu anchetatorii pentru a-i prinde pe toți traficanții din rețea și să semneze un acord de recunoaștere a vinovăției.

În urma investigației, anchetatorii au stabilit că polițistul - care între timp a fost destituit - mergea la serviciu drogat și că niciun coleg sau vreun șef nu și-a dat seama. Anchetatorii îl vizau de trei ani.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, fostul polițist vindea droguri chiar în timpul orelor de muncă. El se întâlnea cu principalul furnizor de droguri în timp ce patrula cu mașina prin oraș.

Polițistul dealer de droguri din Brașov a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile. Acesta a fost prins între blocuri chiar în timp ce vindea stupefiantele îmbrăcat în uniformă. Polițistul făcea parte dintr-o rețea de trafic de droguri care distribuia substanțe interzie în toată zona Brașovului. Tribunalul Braşov a dispus arestarea preventivă a opt persoane inculpate în acest dosar de trafic de droguri. 

Citiți și: Poliţist în uniformă, prins în timp ce vindea cocaină. IPJ transmite că fusese destituit cu o zi înainte 

Citiți și: VIDEO & FOTO. Polițistul din Brașov prins cu un kilogram de cocaină vindea droguri încă de anul trecut. Cum opera rețeaua din care făcea parte 

În dosarul polițistului au mai fost arestate șapte persoane. În dosar se fac cercetări pentru trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc, complicitate la trafic de droguri de mare risc şi efectuarea, fără de drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri