Sari la conținut

Prima declarație a infirmierei din Hunedoara care și-a ucis fiul. Ce le-a spus anchetatorilor despre crimă

Femeia în vârstă de 58 de ani din municipiul Lupeni care şi-a înjunghiat mortal fiul şi şi-a anunţat fapta la 12 ore de la comiterea crimei a fost reţinută pentru 24 de ore, ea urmând să fie prezentată în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, scrie News.ro. 

Potrivit poliţiştilor de la Inspectoratul de Poliţie al judeţului Hunedoara, femeia de 58 de ani, din municipiul Lupeni, judeţul Hunedoara, a fost reţinută 24 de ore. Femeia suspectată de uciderea fiului său este asistentă medicală la Spitalul municipial din Lupeni în cadrul secției de pediatrie.

”Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore si va fi prezentată Tribunalului Hunedoara cu propunere de arestare preventivă”, a transmis IPJ Hunedoara.

Femeia a sunat la numărul de urgenţe 112 pentru a anunţa că în urmă cu aproximativ douăsprezece ore şi-a înjunghiat mortal fiul, în urma unui conflict. Ea le-a declarat apoi anchetatorilor că s-a enervat pe fiul său, după ce acesta i-ar fi cerut bani. Femeia i-a reproșat că este șomer și că trăiește în continuare pe banii ei, apoi l-a lovit cu un cuțit în piept. Ea a plecat apoi la serviciu, împreună cu soțul ei, căruia nu i-a spus nimic. La întoarcerea acasă, femeia și-a mărturisit fapta, apoi a sunat la 112 și s-a autodenunțat. 

”Astăzi (miercuri – n.r.), la ora 17.43, o femeie din Lupeni a apelat numărul 112, reclamând că în cursul dimineţii (conform declaraţiilor femeii, în jurul orei 5:30) şi-a înjunghiat fiul, în vârstă de 35 de ani, în urma unui conflict care a avut loc în locuinţa a acestora. Echipa operativă deplasată la faţa locului face cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, în vederea stabilirii circumstanţelor comiterii faptei. Părinţii victimei se află în custodia Poliţiei, fiind audiaţi în acest caz”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara.

Cazul a fost preluat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Pe aceeași temă