Probleme la metrou pe magistrala Drumul Taberei. O persoană a vrut să se sinucidă

Data actualizării: Data publicării:
metrou in statie
Circulația la metrou este îngreunată, luni dimineață, pe magistrala Drumul Taberei, după ce o persoană a căzut pe șine. Foto: Metrorex / Facebook

Circulația la metrou a fost îngreunată, luni dimineață, pe magistrala Drumul Taberei, după ce o persoană a căzut pe șine.

ACTUALIZARE 9.30 Circulaţia trenurilor de metrou a fost reluată în condiţii normale între staţiile Eroilor - Orizont pe linia 1, informează Metrorex.

Știrea inițială

Circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară alternativ între staţiile Eroilor - Orizont pe linia 1, luni dimineaţa, după ce în staţia de metrou Orizont, pe direcţia Valea Ialomiţei, a avut loc o tentativă de suicid, informează Metrorex.

"Astăzi, 5.02.2024, în jurul orei 8:15, în staţia de metrou Orizont, pe direcţia Valea Ialomiţei a avut loc o tentativă de suicid. În acest moment circulaţia trenurilor a fost reorganizată şi se circulă alternativ între staţiile Eroilor - Orizont pe linia 1", precizează sursa citată.

Personalul Metrorex a anunţat SMURD pentru intervenţie. Conform procedurilor interne, se va deschide o anchetă pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri