S-a întors după gratii pentru că a condus o mașină deși nu mai avea acest drept

Data publicării:
maini barbat pe volan
Șoferii condamnați pentru ucidere din culpă vor avea 5 ani interdicție de a obține un nou permis. Foto: Profimedia Images

Un bărbat de 31 de ani a fost arestat preventiv după ce polițiștii l-au prins în trafic, conducând o mașină, deși nu avea dreptul. Bărbatul a ispășit deja 6 ani și 9 luni de închisoare pentru infracțiuni similare, iar autoritățile i-au anulat dreptul de a conduce, informează Agerpres.

În timpul unui control de rutină, polițiștii l-au depistat pe bărbat conducând într-o localitate din județul Giurgiu. La verificare au constat că omul avea dreptul de a conduce un autovehicul anulat.

"Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Ghimpaţi, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe DJ 505, în afara localităţii Chiriacu, judeţul Giurgiu, au depistat un bărbat, de 31 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce anulat. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul în cauză mai fusese condamnat pentru infracţiuni similare la regimul rutier şi a executat pentru acestea o pedeapsă de şase ani şi nouă luni închisoare', se arată într-un comunicat de presă, emis joi, de IPJ Giurgiu.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul a fost reţinut, iar instanţa de judecată a dispus faţă de acesta, măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri