Testare COVID-19 rapidă și sigură, cu rezultat în maximum 48 de ore

Data publicării:
New Project Articol sustinut de SANADOR

În contextul pandemiei de SARS-CoV-2 și al creșterii continue a numărul zilnic de cazuri confirmate pozitiv cu acest virus, testarea rămâne cea mai sigură metodă pentru a afla dacă ai contractat infecția cu noul coronavirus.

Testele pentru SARS-CoV-2 sunt solicitate pentru a accesa anumite servicii, inclusiv servicii medicale, pentru a călători către anumite destinații, dar și pentru a putea continua în siguranță activitatea zilnică, atunci când persoane apropiate au fost confirmate pozitive.

La Sanador, punem la dispoziția pacienților teste pentru identificarea virusului SARS-CoV-2, precum și teste de identificare a anticorpilor produși de corpul uman la contactul cu acest virus.

Testele de identificare a virusului sunt teste de biologie moleculară, de tip real time PCR, cele mai performante teste disponibile pe piață, capabile să identifice cu mare acuratețe virusul, chiar și atunci când este prezent în cantități foarte mici. Recoltarea este realizată rapid și în condiții de siguranță, din exsudatul nazofaringian.

Pentru a răspunde cererii pacienților noștri, am mărit constant capacitatea de testare, astfel încât putem oferi, în continuare, rezultatele testelor în maximum 48 de ore. La cerere, rezultatul poate fi eliberat și în limba engleză.

Testele serologice de determinare a anticorpilor (IgM și IgG) identifică răspunsul imun al corpului în urma contactului cu virusul (anticorpii). Anticorpii de tip IgM pot fi detectați după aproximativ 7 zile de la contactul cu virusul și pot să devină nedetectabili în aproximativ 4 săptămâni, iar anticorpii de tip IgG apar la circa 14 zile de la infecție și pot persista o perioadă îndelungată.

Recoltarea pentru acest tip de teste se face din sânge, în orice moment al zilei.

Testele serologice sunt recomandate persoanelor asimptomatice, care au trecut prin boală, pentru identificarea potențialilor donatori de plasmă – utilă ca tratament experimental în cazurile severe de COVID-19.

Programarea pentru ambele tipuri de testări se face doar prin apel la 021 9699, Call Center disponibil nonstop, sau prin completarea formularului de aici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri