Video Scheletul unei femei, găsit pe un traseu montan din Gorj. În rucsacul de lângă se aflau mai multe antidepresive

Data actualizării: Data publicării:
Scheletul unei femei, găsit pe un traseu montan din Gorj
Scheletul unei femei, găsit pe un traseu montan din Gorj. Foto: Salvamont Gorj

Scheletul unei femei a fost găsit, duminică, de un turist pe un traseu montan din Gorj. Potrivit autorităților, în rucsacul găsit la fața locului se aflau mai multe antidepresive.

Cadavrul unei femei a fost descoperit în județul Gorj, pe cheile Sohodolului, într-o zonă frecventată de turiști.

Sabin Cornoiu, șeful Salvamont Gorj: Am primit un apel prin sistemul de urgență 112 despre faptul că un grup de turiști a găsit pe un traseu, în zona cheilor Sohodolului, spre inelul Doamnei, un tarseu foarte circulat. Aceștia au găsit câteva oase și craniul unei persoane.

Am acționat ca resursă de sprijin la solicitarea Poliției și Procuraturii, cei care au mers acolo să cerceteze.

Bănuim că rămășițele umane sunt ale unei femei, după resturile capilare pe care le-am mai găsit, dar oasele sunt dezgolite de piele și de carne. Probabil se află aici de la începutul iernii și nu au fost văzute până acum pentru că traseul nu a fost circulat mult, atât timp cât a avut zăpadă pe el și nu era chiar în zona potecii.

Zona este accesibilă, antrenantă, nu este riscantă dacă se menține poteca. În lateratul potecii, la câțiva zeci de metri sunt acele abrupturi ale cheilor, dar din poziția în care am găsit oasele și bagajele pe care le avea persoana respectivă, care erau atârnate de un copăcel, ne-am dat seama că persoana a rămas în acel loc, probabil a vrut să se odihnească, poate a avut o problemă medicală. Poate se va reuși ca în baza acestor oase să se tragă o concluzie privind cauza morții.

Cu siguranță scheletul este de foarte mult timp acolo pentru că, repet, oasele sunt curățate perfect de absolut orice.

Într-adevăr, cei de la poliție au făcut cercetări, s-au uitat în bagajele ei. Acolo au găsit pastile, dânșii au comunicat că erau antidepresive.

 

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri