Schimbări în grila Digi24. O oră în plus de emisie live

Data publicării:
Mariana Pop

2018 debutează cu schimbări în grila Digi24. Canalul de ştiri al RCS-RDS a pregătit o serie de modificări în programul oferit telespectatorilor săi.

Astfel, începând din această săptămână, emisiunea de interviuri „În fața ta” moderată de jurnaliștii Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu, va fi difuzată în fiecare sâmbătă şi duminică de la miezul nopţii.

Tot în weekend se mută şi emisiunea de investigaţii România Furată, mai exact duminica, de la ora 22:00.

Sâmbăta dimineaţa, cu o oră mai târziu decât de-obicei, de la ora 11:30, Digi24 difuzează emisiunea auto „La Volan”.

 

O modificare importantă avem şi în timpul săptămanii: Programul de late prime-time se modifică semnificativ. Jurnalista Mariana Pop va realiza, de luni până vineri, începând cu ora 22:30, talk-show-ul „Imparţial”, o sinteză a principalelor evenimente ale zilei, analizate împreună cu o serie de invitaţi speciali.

De la miezul nopții, Teodora Tompea încheie programul cu Știrile Digi24, un program de două ore care va cuprinde toate informaţiile esenţiale ale zilei.

Digi24 este un canal liber la retransmisie. În martie 2014 a intrat, în urma unei decizii a CNA, în grila must carry. Astfel, Digi24 poate fi urmărit de către toți abonații la serviciul Digi TV de la RCS & RDS, dar și în grilele TV ale tuturor operatorilor de cablu din România. În rețeaua Telekom se află în grilă pe poziția 742 în cadrul serviciului IPTV si la NextGen în grila digitală pe 275. Abonații UPC pot urmări programele postului de știri Digi24, pe poziția 809.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri