Șerban Nicolae: Vă doresc să aveți o femeie în familie care să fie lovită precum jandarmerița pe 10 august. Să vedem dacă mai sunteți îngrijorat de dezinformări

Data actualizării: Data publicării:
serban nicolae

Senatorul PSD Șerban Nicolae l-a întrerupt, în Comisia de Apărare a Senatului, pe un senator al Opoziției, care l-a întrebat pe șeful Jandarmeriei, Ionuț Sindile, despre dezinformările care au apărut, după protest, privind starea medicală a jandarmeriței rănite în altercație. 

 

Citește și: Cum explică șefii Jandarmeriei informațiile false despre jandarmerița Ștefania, difuzate chiar de purtătorul lor de cuvânt

Dorind să încheie rapid discuția, Șerban Nicolae l-a apostrofat pe membrul Opoziției și și-a încheiat intervenția cu o izbucnire nervoasă către acesta. „Vă doresc să aveți o persoană de sex feminin în familie care să fie lovită precum jandarmerița, să vedem atunci dacă mai sunteți așa îngrijorat de dezinformări”, a spus Șerban Nicolae, potrivit G4Media.

Nu este prima dată când persoanele audiate în Comisie sunt oprite să răspundă la întrebările care le sunt adresate de senatori. Prefectul Capitalei, Speranța Cliseru, a fost împiedicată chiar de președintele Comisiei de Apărare, senatorul PSD Liviu Brăiloiu, să răspundă la ce oră a semnat ordinul pentru intervenția în forță a jandarmilor, după ce în spațiul public și în declarațiile oficiale au apărut numeroase contradicții. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri