Capră neagră împuşcată de braconieri în Parâng. Doi români şi doi străini, duşi la audieri

Data publicării:
Capră neagră

Jandarmii din judeţul Hunedoara au prins, vineri, doi cetăţeni români şi alţi doi străini care aveau asupra lor arme de vânătoare, fără a deţine autorizaţie, iar în autoturismul în care se aflau au găsit o capră neagră împuşcată.

Capră neagră
O capră neagră a fost împușcată de braconieri

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri seara, de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Hunedoara, în jurul orei 14.00, patrula de jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Parâng a obţinut date şi informaţii referitoare la faptul că în zona Coriciu din Masivul Parâng se afla o maşină suspectă cu numere străine. Jandarmii au luat legătura cu paznicul de vânătoare de la Ocolul Silvic Petroşani şi s-au deplasat în zona indicată.

"În jurul orei 15.20 au oprit o maşină de teren pe drumul forestier din zonă. În autoturism se aflau patru persoane de sex masculin, doi cetăţeni români şi doi cetăţeni străini, care aveau asupra lor 2 arme de vânătoare. De asemenea, în maşină au găsit şi o capră neagră împuşcată. Aceştia nu deţineau autorizaţie de vânătoare”, se arată în comunicat.

Cei patru bărbaţi au fost duşi la Poliţie pentru audieri şi vor fi cercetaţi pentru braconaj.

Sursa: news.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri