Video Haos pe linia 41. Cum s-a desfășurat traficul în prima zi lucrătoare, după ce a fost suspendată circulaţia tramvaielor

Data publicării:
autobuz

Aglomeraţie în Capitală, după ce a fost suspendată circulaţia tramvaielor pe linia 41. Măsura este în vigoare de sâmbără, iar efectele ei reale se văd în prima zi lucrătoare de după acest moment. Adică, astăzi.

Tramvaiele, care erau mereu pline cu pasageri, au fost înlocuite cu două linii navetă de autobuz care aglomerează şi mai mult traficul. Un telespectator Digi24 ne-a trimis imagini cu oamenii care aşteaptă în staţie venirea unui autobuz.

Circulația tramvaielor pe linia 41 a fost suspendată până pe 1 septembrie. Traseul trece prin trei şantiere în care se lucrează în această perioadă: cel de la podul Ciurel, de la Podul Grant şi de la o viitoare staţie de metrou, în Drumul Taberei.

Nu uitaţi, dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o stire puteţi lua legătura cu noi pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri