Video Mister în București: Afișe cu „Gabriel, du-te la mamaie” au împânzit orașul. Nimeni nu știe cine e Gabriel

Data actualizării: Data publicării:
afis gabriel
Acest afiș a fost lipit d în stațiile de tramvai din București, pe copaci sau coșuri de gunoi. Foto: Captură Digi24

Un mister a pus pe jar locuitorii Capitalei. De câteva zile oamenii văd în stațiile de tramvai, pe copaci sau coșuri de gunoi mesajul „Gabriel du-te la mamaie". Oamenii se întreabă dacă este vorba despre o familie care își caută copilul sau pur și simplu o glumă. Afișele lipite peste tot au stârnit rumoare pe internet.

Delia Olaru - jurnalist Digi24: Astfel de mesaje printate pe foi A4 au fost lipite în locuri vizibile, de pildă, în stațiile de autobuz, în parcuri, pe bănci sau copaci sau la bulevard pe stâlpii de electricitate.

Oamenii se întreabă cine este Gabriel. Poze cu afișele lipite în zone centrale ale orașului au ajuns și pe rețelele sociale, iar unele comentarii de pe pagina de Facebook „Ești din Sectorul 5, dacă” sunt de-a dreptul savuroase.

„Telenovela continuă, mâine e sezonul 1, episodul 5”.

„Mamaie, vezi că vine Gabriel, pune de o ciorbă!”.

Alți utilizatori au tratat afișele ceva mai serios.

Este Fake News, nu mai comentați despre aceste afișe. În prima zi era doar un afiș de mână, iar acum are și imprimantă”.

Pe urmele lui Gabriel am plecat și noi, însă întreaga poveste este învăluită în mister. Oamenii văd afișele, se uită, zâmbesc și trec mai departe. Unii se întreabă dacă este un strigăt de ajutor al unei bunici sau dacă nu cumva este doar o glumă.

Nu am văzut cine l-a pus, dar e de acum două săptămâni. În mesajul ăla este durere mare, disperare”, spune o femeie.

Îndemnul lui Gabriel să meargă la bunica lui este în continuare învăluit în mister și oamenii așteaptă curioși deznodământul.

Editor : Ioana Coman

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri