O femeie a găsit un portofel cu 1.800 de euro într-o benzinărie de pe Autostrada Soarelui. Decizia luată i-a adus un dosar penal

Data publicării:
trafic autostrada soarelui, foto generice_politia romana (2)

O femeie de 35 de ani din județul Călărași este cercetată de polițiști pentru săvârșirea infracțiunii de însușirea bunului găsit, după ce a găsit un portofel într-o benzinărie și l-a păstrat.

Întâmplarea a avut loc la finalul lunii aprilie, când o femeie în vârstă de 58 de ani, din orașul Breaza, județul Prahova, a sesizat polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Dragalina cu privire la faptul că în timp ce se afla într-o stație de alimentare cu carburanți de pe autostrada A2 și-a pierdut portofelul în care avea suma de 1.800 de euro, 150 de lei, acte și un card bancar.

Ca urmare a cercetărilor, polițiștii au identificat o femeie în vârstă de 35 de ani, din județul Călărași, bănuită de săvârșirea infracțiunii de însușirea bunului găsit.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar în cauză a fost întocmit dosar penal.

Potrivit legii, articolul 243 din Codul Penal pedepsește ”Fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun găsit autorităților sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al său" cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă.

Editor web: V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri