O femeie a amenințat oamenii din autobuz cu un cuțit. Polițiștii au prins-o la metrou

Data actualizării: Data publicării:
metrou

Poliția Transporturi a prins vineri o altă femeie suspectată că a amenințat cu cuțitul pasagerii din autobuzele din Ploiești. Femeia are 43 de ani. Este al treilea caz de amenințare a călătorilor din ultimele zile. 

Polițiștii Capitalei au confirmat că în cursul misiunii de astăzi au găsit o persoană cu probleme psihice într-o stație de metrou din București. După ce au vorbit câteva minute cu aceasta, au hotărât să o aducă la audieri, astfel au ajuns la concluzia că era dată dispărută înca de joi. Femeia era internată într-un cămin pentru persoanele cu probleme psihice.

Femeia de 43 de ani fusese văzută și în Ploiesti, unde a amenințat diferite persoane cu cuțitul, în autobuz.

Vineri, a fost din nou alertă la metrou, după ce o femeie a anunţat poliţia că a fost ameninţată în staţia Unirii 2. Agresoarea, în vârstă de 57 de ani,  a fost prinsă după aproape o oră în Pipera şi dusă la audieri. Pe numele ei sunt deja patru plângeri.

Marți, o tânără a murit după ce a fost împinsă în fața metroului, la Dristor 1, de o femeie, în vârstă de 36 de ani. Agresoarea încercase înainte să împingă o altă fată în fața trenului, la Costin Georgian, dar aceasta s-a luptat cu ea și a reușit să scape cu viață.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri