Papa Francisc, mesaj scris în română pe Twitter, la plecarea din România

Data actualizării: Data publicării:
papa-francisc-otopeni-klaus-iohannis-inquamphotos-george-calin (2)
Foto: InquamPhotos/George Călin

Papa Francisc a transmis un mesaj călduros pe Twitter după vizita sa de trei zile în România. Suvernaul Pontif a binecuvântat cetățenii României și a spus că se roagă pentru aceștia.

„Fecioara Maria să-și întindă ocrotirea ei de mamă peste toți cetățenii României care, în decursul istoriei, și-au pus întotdeauna încrederea în mijlocirea ei. Fecioarei Maria vă încredințez pe voi toți și mă rog pentru ca ea să vă călăuzească pe calea credinței. #ApostolicJourney”, a scris Papa Francisc, pe pagina de Twitter.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Papa Francisc a efectuat o vizită de trei zile în România. El a ajuns în mai multe zone ale țării și a ținut mai multe discursuri care îndeamnă la pace și unitate.

Suveranul Pontif a vizitat Bucureștiul, unde a ajuns la Palatul Cotroceni și la Catedrala Mântuirii Neamului, apoi la Șumuleu Ciuc și la Iași.

În a treia zi, Sanctitatea Sa a fost la Blaj și apoi a decolat de pe aeroportul din Sibiu, spre Roma.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri