Piste de biciclete, prădate de hoţi

Data publicării:
PISTA

Nici n-au trecut două săptămâni de când a fost deschisă, că pista de biciclete din Timişoara spre Serbia a devenit ţinta hoţilor. Din investiţia de două milioane de euro s-au furat deja nişte lacăte şi banda reflectorizantă de pe jos.

Sunt toate cu anumite materiale de interes pentru unii vecini de-ai noştri”, a spus Mihaela Madăr, reprezentantul Administraţiei Bazinale a Apelor Banat.

În oraş, pe malul Begăi, pistele au şi stâlpi de delimitare. Cu mai puţin de trei luni înainte de finalizarea lucrărilor la pistă, au început să dispară obiecte.

Mai multe capace de pe stâlpii care delimitează pista de bicicletă de trotuar au dispărut în ultimele zile, ceea ce a stârnit nemulţumirea bicicliştilor. Acestea pot fi desprinse foarte uşor, deoarece nu sunt sudate.

Zona a fost cuprinsă în itinerariul de patrulare a echipajelor auto şi vom avea în atenţie astfel de probleme în perioada următoare”, a spus Dana Seracin, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Timişoara. Toate pagubele vor fi suportate din bugetul autorităţilor, iar bucăţile lipsă vor fi înlocuite.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri