Polițiști legați în lanțuri în fața Ministerului de Finanțe

Data publicării:
POLITIE

Polițiștii au ieșit în stradă pentru că sunt nemulțumiți de salariile mici. Aceștia cer o mărire de zece la sută și spun că nu și-au primit cel de-al 13-lea salariu. Polițiștii sunt nemulțumiți și pentru că nu au fost recompensați pentru orele lucrate peste program.

„De șapte ani salariile polițiștilor nu au fost mărite, drepturile tăiate pe timpul guvernării Boc nu ne-au fost înapoiate, subfinanțarea Ministerului de Interne și multe alte probleme care țin de bani. Sunt 200 de oameni la protest și probabil vom fi 500 de polițiști”, a spus Iulian Surugiu, președintele Federației Sindicatelor Democratice a Polițiștilor. 

Cât despre polițiștii legați în lanțuri la protest, Iulian Surugiu spune că aceștia vor să transmită că mentalitatea în Poliția Română este o mentalitate de tip comunist.

Drepturile polițiștilor nu sunt respectate de șefii lor, polițiștii sunt considerați un fel de paria. Nu ține nimeni cont. Din 54.000 de polițiști, 37.000 sunt bolnavi înscriși la medicul de familie cu boli de inimă și boli gastro. Gândiți-vă că acești polițiști mănâncă pe capota mașinii, lucrează 14 ore pe zi și nu sunt respectați”, a mai spus Iulian Surugiu. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri