Șoseaua care leagă România de Occident: Lotul II al Autostrăzii Nădlac-Arad, inaugurat 

Data publicării:
5538c6b7682ccfad023450b0

 

Purtătorul de cuvânt al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR), Bogdan Cotârlici, a declarat, miercuri, că autoritățile române și ungare au stabilit ca în data de 11 iulie să fie deschisă la graniță autostrada pan-europeană, scrie Mediafax.

Conform sursei citate, a fost amenajat noul punct de control de la frontieră, iar în aceeași zi va fi deschis circulației lotul II al Autostrăzii Nădlac-Arad, cuprins între Pecica și Arad, dar și segmentul de autostradă din Ungaria, cuprins între frontieră și Mako. Reprezentanții consorțiului care au realizat lucrările la autostradă spun că sunt pregătiți pentru deschiderea circulației.

Potrivit PSD Arad, la inaugurarea autostrăzii sunt așteptați premierul Victor Ponta, dar și premierul Ungariei, Orban Viktor.

Lotul II din Autostrada Nădlac-Arad are o lungime de 16 kilometri, însă șase kilometri au fost deschiși circulației în luna decembrie 2014, odată cu primul lot, pentru a exista legătură între DN 7 și șoseaua de mare viteză. Astfel, CNADNR va deschide traficului cei zece kilometri rămași, cuprinși între DN 7 Pecica și Arad.

Autostrada care leagă România de Occident: şoseaua din România s-a unit cu cea din Ungaria

GALERIE FOTO. Cum arată autostrada care leagă România de Ungaria

  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri