Ultima noapte de distracție pe litoral

Data actualizării: Data publicării:
vama veche petrecere

A fost o nouă seară de distracție pe litoral. Tinerii din staţiunea Mamaia au dansat până în zorii zilei în cluburi. Şi în Vama Veche, în toiul nopţii, pe plajă a fost mai aglomerat decât în plină zi. Cei mai mulți dintre turiști vor pleca astăzi acasă.

DJ-ii au încins atmosfera, duminică seară, în cluburile din Mamaia. Dar deschiderea oficială a sezonului estival, în primele minute ale zilei de 1 mai, a făcut-o un concert al trupei Vunk.

„Este a treia oară când vin de 1 mai la mare și de fiecare dată am venit pentru că era concert”, a spus Cornel Ilie, solistul trupei Vunk.

Tinerii au dansat până în zori pe versurile melodiilor trupei Vunk. 

„Vreau în această vacanță să mă distrez, să beau, să ma simt bine, să petrecem un 1 mai muncitoresc cât mai frumos, alături de prieteni, alături de gașca mea”.

„În fiecare seară...distracție: ori pe plajă, ori în club. Depinde după buget”.

„Abia am venit ieri și astăzi plec. Am fost la alt concert ieri și astăzi la ăsta, la terase, pe plajă”.

La sfârșitul concertului, turiștii au lansat zeci de lampioane și au putut vedea un spectacol de artificii.

Încă o noapte albă în Vama Veche

Seara, plaja din Vama Veche începe să răsune de cântecele tinerilor veniţi din toată ţara. Odată cu lăsarea întunericului, aleile din Vamă s-au transformat într-un adevărat furnicar. Cei peste zece mii de tineri veniţi să-şi petreacă în Vamă weekendul prelungit au împânzit staţiunea şi plaja. Printre ei, şi părinţii care vor să-i obişnuiască pe copii cu spiritul din Vamă. De mici.

După încă o noapte albă în Vamă, tinerii se vor odihni peste zi, la soare, pe plajă.

Vama Veche a fost, în acest weekend, gazda unui festival de muzică organizat pe plajă, care va începe sâmbătă. Nu au lipsit nici concertele live în cluburi sau pe terase.

Cea mai ieftină cazare din Vamă a fost la cort, 29 de lei pe zi de persoană. La hoteluri, tarifele au variat de la110 lei pentru o cameră dublă la două stele, la 300 de lei la trei stele şi la 530 de lei la patru stele.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri