Un bărbat din sectorul 3 a adunat în apartament 5 tone de gunoaie. Primăria a făcut curățenie: Punea în pericol tot blocul

Data publicării:
gunoaie apartament sectorul 3
FOTO: Facebook/ Robert Negoiță

Primăria sectorului 3 al Capitalei a evacuat din apartamentul unei persoane nu mai puțin de 5 tone de gunoi, acțiunea de igienizare venind în urma sesizărilor locatarilor.

Primarul Robert Negoiță spune că persoana care și-a transformat apartamentul într-un depozit de gunoaie este în vârstă și suferă de tulburări de memorie. Pentru că nu are rude, primăria și-a asumat acțiunea de igienizare, pentru că locuința devenise deja un focar de infecție și punea în pericol tot blocul.

Aproape 5 tone de gunoi. Atât au strâns din locuința unei persoane colegii de la Direcția de Salubritate S3, în cadrul unei acțiuni de igienizare derulate împreună cu Poliția Locală Sector 3 și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului S3.

Este vorba de un apartament cu două camere în care locuiește o persoană în vârstă, fără aparținători și care suferă de tulburări de memorie.

Din păcate, apartamentul devenise un focar de infecție și punea în pericol întreg blocul. Acțiunea de curățenie a posibilă cu spijinul Asociației de Proprietari, care a și reclamat această situație, și, foarte important, pentru că proprietarul apartamentului respectiv a permis accesul și intervenția echipelor de salubritate”, a spus primarul sectorul 3, Robert Negoiță, într-un mesaj postat pe o rețea socială.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri