Un nou manager a fost numit la spitalul din Urziceni, după ce o femeie a născut pe trotuar

Data publicării:
spitalul municipal urziceni intrare
Spitalui din Urziceni. Sursa: Captură YouTube

Primăria Urziceni a anunțat miercuri, într-o postare pe Facebook, numirea unui nou manager la spitalul din localitate, unde în urmă cu mai puţin de o lună o femeie a născut pe trotuar. Medicul Marian Toneanu, specializat în chirurgie vasculară, va prelua această funcție.

"Cu dispoziţia domnului primar Constantin Sava, a fost numit un nou manager la spitalul municipal Urziceni. Este vorba de medicul Marian Toneanu, specializat în chirurgie vasculară. Îi urăm succes!", se arată în postarea Primăriei Urziceni.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

O femeie de 24 de ani a născut, pe 31 iulie, pe stradă ajutată de echipajul de pe ambulanţă, după ce a fost refuzată de Spitalul Municipal Urziceni. La două zile de la incident, pe fondul indignării opiniei publice, primarul Constantin Sava a anunţat suspendarea din funcţie a managerului unităţii medicale, Daniela Elena Ianuş.

Poliţia a anunţat la acea vreme că s-a autosesizat şi face cercetări pentru abuz în serviciu în acest caz. Pe de altă parte, Ministerul Sănătăţii a catalogat drept un "incident inacceptabil" ce s-a întâmplat la spitalul din Urziceni şi a dispus Inspecţiei Sanitare de Stat să efectueze un control, în urma căruia au fost aplicate mai multe amenzi.

Spitalul din Urziceni este în administrarea primăriei din localitate.

Editor : Andreea Smerea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri