Șofer prins de radar cu 166 şi 236 de kilometri la oră, în timp ce era urmărit de polițiști

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie_fb

Un şofer de 32 de ani care a încercat să fugă de poliţiştii din Iași după ce a făcut o depăşire neregulamentară, a fost înregistrat de radar de două ori cu viteze de 166 şi 236 de kilometri la oră.

Un şofer de 32 de ani a fost observat, sâmbătă, de poliţiştii rutieri de polițiștii rutieri din Iași, în timp ce depăşea neregulamentar, la intrarea pe centura oraşului. Poliţiştii i-au făcut semn să tragă pe dreapta, însă bărbatul a ignorat semnele acestora şi a plecat mai departe, cu viteză.

„Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia și i-au efectuat semnal regulamentar de oprire, însă conducătorul auto nu a oprit la semnalele polițiștilor. Pe traseul parcurs conducătorul auto a fost înregistrat de 2 ori cu aparatul radar cu viteza de 166 km/h, respectiv 236 km/h. De asemenea, acesta nu a oprit la culoarea roșu a unui semafor și a efectuat mai multe manevre neregulamentare de depășire”, a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi, potrivit Mediafax.

Poliţiştii au reuşit să îl oprească după ce l-au urmărit aproximativ 20 de kilometri, pe o stradă đin Iaşi unde l-au blocat. Bărbatul a fost încătuşat loc.

„Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă (...) pentru depășire neregulamentară, viteză neregulamentară, nerespectarea indicațiilor și semnalelor agentului de poliție și nerespectarea culorii roșu a semaforului”, a mai declarat Ioana Bîlea.

Bărbatul are de plătit o amendă de 7.450 de lei şi are permisul suspendat pentru 8 luni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri