Șofer ucrainean, prins beat la volanul unei cisterne cu 30 de tone de combustibil. Polițiștii s-au luptat cu el să-l dea jos VIDEO

Data publicării:
sofer beat
Șoferul ucrainean a fost dat jos cu forța de la volan. Sursă foto: captură video Poliția Română

Un şofer beat din Ucraina, care conducea o autocisternă încărcată cu 30 de tone de combustibil, a fost oprit de polișiști sâmbără seară la un filtru rutier în județul Bacău. El a trebuit dat jos cu forţa din autovehicul.

Autocisterna a fost oprită în cadrul unui filtru organizat sâmbătă seară în localitatea Cleja din județul Bacău.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„La oprirea autovehicului, ca urmare a solicitării echipajului de poliţie, şoferul s-a încuiat în camion şi a refuzat orice comunicare cu poliţiştii. Situaţia se impunea a fi clarificată, fapt pentru care poliţiştii au deschis portiera autovehiculului, prin geamul lateral. Ulterior, s-a procedat la imobilizarea şi stabilirea identităţii conducătorului auto, respectiv, un bărbat în vârstă de 41 ani, din Ucraina. Bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, comisarul Cătălina Păduraru, potrivit Agerpres.

Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în care continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri