Tânăr arestat pentru lovituri cauzatoare de moarte după ce a lovit un bătrân și l-a împins în fața mașinilor care treceau

Data actualizării: Data publicării:
mașină de poliție
Foto: Inquam Photos /George Călin

Un tânăr acuzat că a împins pe carosabil un bărbat de 71 de ani, care a murit după ce a fost lovit de un autoturism, a fost arestat preventiv pentru comiterea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, a informat, luni, Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat că, după ce au avut un conflict verbal în autobuz, cei doi au coborât în aceeaşi staţie, tânărul lovind cu piciorul bărbatul de 71 de ani, în timp ce acesta se asigura la trecerea pentru pietoni. Împinsă pe carosabil, victima s-a lovit de un autoturism care circula regulamentar, scrie Agerpres.

"Prin ordonanţa din data de 21 august 2022 (...) s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul P.N.I., acuzat pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte şi care a fost reţinut pe timp de 24 de ore în cursul aceleiaşi zile. (...) La data de 20 august 2022, în jurul orelor 16:30, după ce au avut un conflict verbal în autobuzul 101 (din cauză că cele trei ghiozdane ale inculpatului o atingeau pe victimă) şi au coborât separat în aceeaşi staţie din zona CET, de pe bd. Aurel Vlaicu al municipiului Constanţa, în mod surprinzător şi insidios inculpatul a lovit-o cu piciorul în spate în zona toracică posterioară pe victima T.T., în vârstă de 71 de ani, în timp ce aceasta se asigura la trecerea de pietoni, astfel că a împins-o spre carosabil, unde s-a lovit cu capul de partea dreaptă a unui autoturism care circula regulamentar", se arată într-un comunicat de presă transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Conform procurorilor, în urma impactului cu autoturismul victima a suferit leziuni grave la nivelul capului, care au dus la moarte în scurt timp, prin hemoragie şi contuzie meningo-cerebrale, consecinţe ale unui traumatism cranio-cerebral sever, cu fractură de oase de boltă şi bază de craniu.

Imediat după lovirea victimei, inculpatul a fugit de la locul faptei, însă a fost urmărit şi prins de martori, care l-au predat organelor de poliţie.

Procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
De ce au fost criticaţi Carmen şi Klaus Iohannis de Paştele ortodox! Românii au spus-o direct, după mesajele...
Digi FM
Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii...
Pro FM
Mădălina Ghenea s-a despărțit de Grigor Dimitrov. Românca a rupt tăcerea în ziua de Paște „A fost cea mai...
Film Now
Suri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise...
Adevarul
Povestea unei fotografii tulburătoare din vreme de război. De ce erau așezați copiii „în poziția de rugăciune"
Newsweek
VIDEO Putin, umilit în Marea Neagră. Momentul când o dronă ucraineană distruge o navă de atac rusă
Digi FM
Reacţia unei tinere din Cuba când a ajuns prima dată în România: "Am crezut că acolo mor"
Digi World
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15...
Digi Animal World
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea...
Film Now
Fiul lui Nicolas Cage, acuzat că și-a lovit mama. Femeia a fost fotografiată având un ochi vânăt și mai multe...