Un deținut a încercat să evadeze din arestul București săpând o gaură în perete

Data actualizării: Data publicării:
mâine deținut dupa gratii
Un deținut pentru tâlhărie a încercat să evadeze din arestul central din București, săpând o gaură în perete. FOTO: Getty Images

Un deținut pentru tâlhărie a încercat să evadeze din arestul central din București, săpând o gaură în perete. Când a dat de cărămidă s-a oprit, iar acum va fi cercetat și pentru tentativă de evadare și distrugere.

Este vorba despre un bărbat de 20 de ani, care era arestat pentru tâlhărie. Avea antecedente, fiind cercetat anterior pentru fapte similare.

Deținutul a vrut să sape o gaură în perete, dar a fost prins de polițiști. 

Faptele s-au petrecut în 11 ianuarie, când polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Centrul de Reținere și Arestare Preventivă au constat faptul că, într-o cameră de deținere, a fost distrusă tencuiala unui perete, din zona geamului.

Din verificările efectuate a reieșit faptul că o persoană privată de libertate, folosindu-se de elemente metalice ale patului, ar fi distrus tencuiala unui perete, fără a fi afectată siguranța deținerii, încercând să ascundă aceasta cu ajutorul unor sticle și burete, iar resturile rezultate le-ar fi ascuns într-un coș de gunoi, de sub pat, potrivit Poliției.

Bărbatul va fi cercetat pentru tentativă la evadare și distrugere, cazul fiind anchetat de Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

De asemenea, au fost demarate verificări interne pentru a se stabili condițiile în care a avut loc incidentul, urmând să se ia măsuri legale.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri