Traficul rutier s-a aglomerat pe DN1, spre stațiunile de pe Valea Prahovei. Urmează un weekend prelungit

Data actualizării: Data publicării:
coloana masini dn1

Traficul rutier s-a aglomerat vineri după-amiază pe DN 1, spre staţiunile montane de pe Valea Prahovei. Se circulă în coloană cu viteză de 20 - 25 km/h. 

Pe centura de vest a municipiului Ploiesti pe sensul de mers București către Brașov s-a format o coloană de mașini, între intersecția cu sens giratoriu cu DN1 A și intersecția cu sens giratoriu cu DJ129G (Strejnicu) și se circulă cu aproximativ 40 km/h, iar la sensul giratoriu de la LukOil este o coloană de aproximativ 400 m și se circulă cu o viteză de 20 km/h, potrivit IGPR.

De asemenea, în zona orașului Comarnic s-a format coloană de mașini pe sensul de mers Ploiești către Brașov, care se menține pe o distanță de aproximativ 700 m și se circulă cu o viteză de 30 km/h.

Iar pe raza stașiunii Bușteni, traficul s-a intensificat pe sensul de mers către Brașov, circulându-se cu o viteză de aproximativ 25 km/h începând de la intersecția cu str. Palanca pana la ieșirea de pe zona centrală a stațiunii.

Românii se bucură de trei zile de weekend, având în vedere că luni, doua zi de Rusalii, este sărbătoare naţională şi zi liberă, iar restricțiile anti-COVID s-au relaxat.

Editor: Cristina Iancu 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri