Video Trump a organizat primul său miting de campanie după acuzația sa istorică. Promite că îl va „zdrobi” pe Biden în 2024

Data publicării:
profimedia-0762576591
Fostul preşedinte american Donald Trump. Foto: Profimedia Images

"Vom recâştiga Casa Albă", a spus Donald Trump în faţa alegătorilor săi din New Hampshire. Acesta s-a angajat joi să-l "zdrobească" pe preşedintele Joe Biden, a cărui candidatură tocmai a fost oficializată, în alegerile din 2024, relatează AFP. 

"Marţi, Joe Biden a declarat oficial că îşi doreşte încă patru ani dezastruoşi" la putere, a criticat fostul preşedinte republican. 

Donald Trump nu a avut cuvinte suficient de dure pentru a denunţa bilanţul succesorului său: o ţară cufundata în violenţă şi criminalitate, zdrobită de inflaţie, unde băncile "se prăbuşec". 

În 2024, America va avea de ales între "succes şi eşec", "securitate sau anarhie", "prosperitate sau dezastru", a estimat el pe un ton grav. 

Fostul lider de la Casa Albă a organizat primul său miting de campanie după acuzarea sa istorică de către un tribunal din New York, notează Agerpres.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Donald Trump, în vârstă de 76 de ani, l-a criticat şi pe guvernatorul Floridei Ron DeSantis - cel mai mare rival al său pentru nominalizarea republicană la preşedinţie, dar care încă nu şi-a declarat candidatura. "Se prăbuşeşte în sondaje", a spus el. 

Editor : M.D.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri